Θεραπείες

Bautician covering hair of client

Στα κομμωτήρια Joannas & Nail Spa, εκτός από την έμφαση που δίνουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας σε επίπεδο υπηρεσιών καλλωπισμού μαλλιών, δίνουμε μεγάλη βάση και στην υγεία των μαλλιών σας. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε μια σειρά θεραπειών μαλλιών από τις γνωστότερες εταιρείες! Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της σωστής για τον τύπο μαλλιού θεραπεία, και θα σας συμβουλέψει σχετικά.

Γνωρίστε παρακάτω τους τύπους θεραπειών που προσφέρουμε, και εμπιστευτείτε την υγεία των μαλλιών σας στους ειδικούς!

Θεραπεία Olaplex

H απόλυτη θεραπεία ενδυνάμωσης μαλλιών!

Η Olaplex είναι μια επαναστατική θεραπεία μαλλιών όπου επανασυνδέει τους κατεστραμμένους δεσμούς της τρίχας και δίνει σώμα σε όλο τον φλοιό της.

Είναι μια θεραπεία ενδυνάμωσης και όχι ενυδάτωσης.

Πως χρησιμοποιείται:

  • Σαν υπηρεσία θεραπείας: Κόστος 30€ | Χρόνος 60’.
  • Ενσωματώνεται μέσα στο μείγμα της βαφής: Κόστος 10€ για 60ml βαφής | Επιπλέον χρόνο 20’ από τον συνολικό χρόνο της υπηρεσίας.
  • Ενσωματώνεται στο ξανοιχτικό μείγμα (ντεκαπάζ): Κόστος 15€ για 60ml ξανοιχτικού προϊόντος | Επιπλέον χρόνος 20’ από τον συνολικό χρόνο της υπηρεσίας.

Θεραπεία Ισιωτικής Κερατίνης Alfaparf

Για αποτελέσματα που διαρκούν και εντυπωσιάζουν!

Η Alfaparf είναι μια σειρά προϊόντων θεραπείας κερατίνης. Προϊόντα που δίνουν μια νέα πνοή στα μαλλιά σας μέσα από μια μοναδική θεραπεία ισιωτικής κερατίνης νέας τεχνολογίας!

Πως χρησιμοποιείται:

  • Σαν υπηρεσία θεραπείας: Κόστος από 35€ εώς 200€ (αναλόγως μήκους και πυκνότητας μαλλιού). | Χρόνος περίπου 150′.

Σαν θεραπεία χρησιμοποιούμε την σειρά τεσσάρων προϊόντων της Alfaparf. Πρόκειται για μια θεραπεία νέας τεχνολογίας, η οποία αναδιαμορφώνει το DNA της τρίχας χωρίς να τραυματίζει τα μαλλιά σας. Έχει ανώτατη διάρκεια εώς 6 μήνες, ανάλογα με την προσοχή που δείχνει η πελάτισσα στην περιποίηση των μαλλιών της μετά την θεραπεία.

Σε σχέση με παλαιότερες θεραπείες, καινοτομεί στο γεγονός πως το προϊόν αφαιρείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και όχι σε περίοδο 3-4 ημερών, όπως συνηθιζόταν σε παλιότερου τύπου θεραπείες.

Προσοχή: Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, η πελάτισσα πρέπει να χρησιμοποιεί προϊόντα χωρις θειϊκά άλατα, για επιμήκυνση της περιόδου διάρκειας της θεραπείας. Προτιμήστε προϊόντα της σειράς Alfaparf για καλύτερα αποτελέσματα και διάρκεια. Ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές που σας δίνονται από το προσωπικό του κομμωτηρίου!