Το μυστικό για τέλειες μπούκλες το καλοκαίρι!

Τίποτα δεν δείχνει πιο όμορφο και αισθησιακό από μια κεφαλή με λαμπερές και τέλεια διαμορφωμένες μπούκλες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η διατήρηση αυτής της εμφάνισης μπορεί να φαντάζει πρόκληση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορείτε να ακολουθήσετε για να έχετε τέλειες μπούκλες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη δημιουργία και τη διατήρηση εκπληκτικών μπούκλων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

 

Ενυδατώστε τα μαλλιά σας

Οι μπούκλες τείνουν να είναι πιο αφράτες και ορισμένες όταν τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα και επενδύστε σε ένα καλό προϊόν για την ενυδάτωση των μαλλιών. Ένας ενυδατικός σπρέι μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για να αναζωογονήσει τις μπούκλες σας ανάμεσα στις πλύσεις.

 

Προστατευτείτε από τη θερμότητα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποφύγετε τη χρήση πολλών θερμικών εργαλείων, όπως σίδερα για ίσιωμα και καλούπια για μπούκλες. Η έκθεση στη θερμότητα μπορεί να καταστρέψει την υγρασία των μαλλιών σας και να προκαλέσει φριζάρισμα. Αντί για αυτό, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε ένα διαδικαστικό στεγνωτήρα με δροσερή αέρα.

 

Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα

Επιλέξτε προϊόντα που είναι σχεδιασμένα ειδικά για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση των μπούκλων. Οι κρέμες και το ζελέ είναι δύο καλές επιλογές για να δώσουν ορισμό και στήριξη στις μπούκλες σας. Εφαρμόστε τα προϊόντα αυτά σε υγρά μαλλιά και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να διαχειριστείτε τις μπούκλες και να διαμορφώσετε το σχήμα που θέλετε.

 

Μην αγγίζετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά

Η συνεχής αφή των μαλλιών σας μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα και να ανατρέψει το σχήμα των μπούκλων σας. Αποφύγετε το άγγιγμα των μαλλιών σας όσο το δυνατόν περισσότερο και αποφύγετε το σκούπισμα των μαλλιών σας με πετσέτα μετά το λούσιμο. Αντί για αυτό, απλώς στραγγίστε απαλά τα μαλλιά με μια μαλακή πετσέτα ή μια μπλούζα από μικροΐνες.

 

Προστατεύστε τις μπούκλες σας τη νύχτα

Οι μπούκλες μπορεί να παραμορφωθούν ενώ κοιμάστε. Προτιμήστε ένα μαξιλάρι από μετάξι ή μια μεταξένια μαντήλα για να μειώσετε την τριβή των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σατέν καπέλο ή μια μεταξένια κουβέρτα για να καλύψετε τα μαλλιά σας.

 

Με αυτά τα μυστικά, μπορείτε να διατηρήσετε τις τέλειες μπούκλες σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θυμηθείτε ότι η φροντίδα και η προσοχή στα μαλλιά σας είναι ουσιώδης για να διατηρήσετε την υγεία και την εμφάνισή τους. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και απολαύστε τις θαυμάσιες μπούκλες σας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

 

Θες και εσύ τις τέλειες καλοκαιρινές και αέρινες μπούκλες;

Δες ΕΔΩ τα προϊόντα που σου προτείνουμε!